Termékajánló
Hírlevél
Naptár
2019. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Kapcsolatok


Cégnév: LuxeSpa Kft.

Telefon: +36 70 / 615-5215


Cím: 2013, PomázCéhmester u.3

Hírek

2019.08.02
A jakuzzi áraktól a jó döntésekig

A jakuzzi ma már nem számít luxuscikknek, nemcsak a tehetősek kiváltsága, hogy az otthonukban is wellness élményben lehessen részük. A jakuzzi árak között ma vannak különbségek, a magasabbtól az alacsonyabbig, attól függően, hogy az adott termék milyen kategóriát képvisel. Az alapkategóriába tartozó, kisebb méretű és szerényebb felszereltségű jakuzziktól kezdve a nagyobb és sokoldalúbban felszerelt pezsgőfürdőkig széles választék várja az érdeklődőket.

Aki szeretne pezsgőfürdőt vásárolni, de még sosem volt jakuzzija, annak íme, néhány hasznos tanács ahhoz, hogy ne kelljen megbánnia a döntését. Természetesen itt is érvényes az az alapszabály, hogy a jakuzzi ára és a minősége között legyen megfelelő arány. Semmiképpen se engedjünk a csábításnak, és ne döntsünk kizárólag a jakuzzi árak alapján, mert később már nem tudjuk kijavítani a hibát, és csak plusz költségekbe fogjuk magunkat verni.

A jakuzzi ára többnyire meghatározza azt is, hogy a medence milyen felszereltséggel bír, mekkora és milyen minőségű. Nemcsak a medence mérete számít, de annak is érdemes utánakérdezni, hogy milyen alapanyagból készül, milyen a szigetelése, a vezérlése. Ezek biztosítják ugyanis a jakuzzi hosszú életét, a strapabírását, de az sem utolsó szempont, hogy mennyire szervizelhető egy medence a későbbiekben. A jakuzzi ára csak az első kiadás, azzal is számolni kell, hogy a használat során mennyit fogyaszt majd a medence. Az energiatakarékos kivitelezéssel magunknak és a környezetünknek is csak jót teszünk. A jakuzzi, legyen beltéri vagy kültéri, hozzájárul a rezsi költsége növeléséhez, de ennek nem kell horribilis összegnek lennie, ha tudatosan választunk.

Amennyiben új, megbízható jakuzzit vásárolnál, figyelmedbe ajánljuk a webáruházunkban kapható termékeinket. Bizonyára Te is megtalálod azt a jakuzzi árat és modellt, ami minden szempontból tökéletes számodra. Keress minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és tedd fel kérdéseidet nekünk, szívesen segítünk kiválasztani az új jakuzzidat!

Webáruház készítés