Termékajánló
Hírlevél
Naptár
2019. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Kapcsolatok


Cégnév: LuxeSpa Kft.

Telefon: +36 70 / 615-5215


Cím: 2013, PomázCéhmester u.3

Gyakran Ismételt Kérdések

Vásárlásra vonatkozó kérdések:

- Hol tudom megvásárolni a Spa4you medencéket?

- A medencéink megvásárolhatóak webshopunkban online és cégünk központjában.

 

- Hogyan tudom megrendelni a Spa4you termékeket?

- Partnereinken keresztül, web áruházunkban vagy személyesen cégünk központjában.

 

- Megrendeléskor mennyi előleget kell befizetnem?

- Megrendeléskor 50% előleg befizetése szükséges, a fennmaradó 50% a szállítást megelőzően       (átutalással) vagy a termék átvételekor a helyszínen fizetendő.

- Szükséges megrendelnem a masszázsmedencéhez a thermotetőt?

- Igen, a medencetető csökkenti az energiaveszteséget, minimalizálja a hőveszteséget és az elpárolgást,  nem engedi, hogy a levelek, és más szennyeződések a masszázsmedence vizébe kerüljenek, valamint  megvédi a medencét a tűző nap UV sugárzásának káros hatásai ellen. A használaton kívüli  masszázsmedencét javasolt a thermotetővel lefedni!


A masszázsmedencék karbantartására vonatkozó kérdések:

- Mennyi a maximum hőmérséklet, ami nem károsítja a medencét?

- Vízhőmérséklet állítás 26,0 C° és 40,0 C° között lehetséges.

- Hány C° a javasolt optimális vízhőmérséklet?

- 32-38 C°. Kisgyermekek esetén alacsonyabb vízhőmérséklet javasolt. A víz hőmérsékletét minden esetben ellenőrizd a kezeddel, mielőtt a gyermek belép a medencébe, és győződj meg róla, hogy az a gyermek számára megfelelő hőmérsékletű.

- Elfagyni a rendszer semmilyen esetben nem tud? Van-e olyan érzékelője, ami bármilyen elfagyási vészhelyzetben beindítja a fűtést?

- Télen a használaton kívüli masszázsmedencét „téliesíteni” kell. A víz leengedését követően igény esetén fagytalanítjuk a rendszert, azaz a motorokból és csövekből eltávolítjuk a maradék vizet. A részletekről és árakról érdeklődj szakszervizünknél! Abban az esetben, ha télen is használatban van a masszázsmedence, úgy fagyásveszély esetén az összes motor bekapcsol, majd addig működik, amíg a  víz hőmérséklete el nem éri a 8 C°-ot.

- Van lehetőség előre beprogramozni a kívánt időpontot, amikorra fel kellene fűteni a medencét?

- Időpontra történő automatikus felfűtésre nincs lehetőség. A gazdaságossági szempontokat is  figyelembe véve, heti több alkalom medence használat esetén nem célszerű a vízhőmérsékletet  jelentősen mérsékelni.

 

- Abban az esetben, ha főként télen, ritkábban (hetente kb. 3x) használjuk, melyik a leggazdaságosabb  üzemeltetés, figyelembe véve a felfűtés energiaigényét? 

- Heti 2-3 naponta történő használat esetén a leggazdaságosabb a kívánt (37 C°) hőmérsékleten  tartani a masszázsmedence vizét.  Fél fok vízhőmérséklet csökkenés után kapcsol be a vízfűtő rendszer.  

- A szűrési ciklust csak a 2-4-6-8 órás időtartamokra lehet programozni? Mi az  ideális beállítás?

- A szűrési időtartam 2-4-6-8 órára vagy folyamatos üzemmódra állítható. Amennyiben InClear  automata vízkezelő rendszerrel szerelt masszázsmedencéd van, úgy a megfelelő mennyiségű bróm előállítás érdekében a vizet legalább napi 8 órán át javasolt cirkuláltatni. Az ideális a 8 órás (2x4 órás) időtartam.

- Mikor működik az ózongenerátor?

- Az ózongenerátor csak a szűrési ciklus vagy a fűtés elindulása esetén működik.

 

- A medencékben található vezérlés áthelyezhető-e más egyéb külső helyre, ahonnan csak a személyzet  tudja irányítani?

- A kezelőegység maximálisan 5 méter kábelhossznyi távolságra helyezhető el a medencétől.

- Mennyi az UV-C lámpa élettartama?

- A masszázsmedencéinkbe szerelt baktériumölő UV-C lámpa (12 W) élettartama 6000 óra. Amennyiben  a szűrési ciklus folyamatos üzemmódra (0-24) van állítva, úgy az UV-C lámpa élettartama 9000 óra

Szállítás, beüzemelés, szervíz szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések:

- Mennyi a szállítási határidő?

- Megrendeléstől számított kb. 2-4 hét. Terméktípusonként változik, megrendeléskor pontosítandó.

- Meddig szállítják a termékeket, amennyiben igénybe veszem a házhoz szállítás szolgáltatást?

- A házhoz szállítást cégünk a vevő kapujáig vállalja. A teherautóról történő levétel után a rakodás a vásárló feladata.

- Segítenek-e a sofőrök a terméket bevinni a lakásba?

- Lakásba, házba terméket csak akkor szállítunk, ha azt a vevő előzetesen a logisztikával egyezteti, és vállalja a rakodási díj megfizetését. Amennyiben a kollégák a termék felvitelét nem tartják  biztonságosnak –mind a termékre, mint a saját testi épségükre vonatkozóan- megtagadhatják azt.

- Jakuzzit vásároltam, várom a szállítókat. Ugye a helyére is teszik a masszázs medencét?

Jakuzzi vásárlása esetén minden esetben a vevő feladata a rakodók biztosítása. Cégünk 1 embert tud biztosítani a szállításkor a termék mozgatásához, de típusonként akár 5-8 ember tudja biztonsággal mozgatni a jakuzzikat.

- Nem tudok rakodókat biztosítani. Tudtok ebben segíteni?

- Természetesen igen. Kérésre külön rakodócsapatot biztosítunk a jakuzzi mozgatásához. Ennek költsége a vevőt terheli.

- A jakuzzit csak daruval lehet az előre kialakított helyére tenni. Van lehetőség darus autóval kérni a kiszállítást, vagy ezt nekem kell megoldanom?

- Előzetes egyeztetés után van lehetőség darus autó igénybevételésre. Ezt lehetőség szerint a termék megrendelésekor kell jelezni. A darus autó költsége a vevőt terheli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés